Free Tracked Shipping + Limited Time Offer

Chest Bag B Style

Regular price RM99.99 MYR Sale price RM49.99 MYR

Musim-musim ni la kita bawa banyak barang tapi tak tahu pula nak simpan mana? INILAH DIA!

Kelebihan Chest Bag B Style:

✅ Mudah diguna

✅ Mempunyai pilihan warna yang berlainan

✅ Ringan & mudah dibawah

✅ Senang disimpan & menjimatkan ruang

✅ Mempunyai ruang yang besar

✅ Waterproof

✅ Dimension: 27CM x 13CM x 20CM x 6CM

✅ Weight: 0.5kg

SHIPPING

Semua barang akan dikirim keluar (pos pick up dalam satu hingga tiga hari) sebelum jam 5 petang dan akan ambil masa lebih kurang tiga hingga lima hari kerja untuk sampai di tempat bossku! Kalau belum dapat barang dalam tempoh yang dipaparkan, sila WhatApps (butang kat sebelah kanan bawah) kita untuk dapatkan update dan nombor tracking turut akan dikirim melalui email. Enjoy shopping bossku!

FEEDBACK

SIAPA NAK TENGOK FEEDBACKS DARI CUSTOMERS TU BOLEH PERGI KE INSTAGRAM KITA @jedhubofficial (link kat bawah page).

Award Winning
Free Tracked Shipping
30 Days Money Back
99.5% Positive Feedback