Free Shipping (East Malaysia+RM10)

✨Excavator Remote Control Toy Car✨

✨Excavator Remote Control Toy Car✨

✨Excavator Remote Control Toy Car✨

Regular price RM99.99 MYR Sale price RM49.99 MYR

Tak pernah main excavator besar? Excavator kecil pun jadilah!

Dulu-dulu masa kecil lah terigin nak main excavator, selalu pujuk parent belikan tapi last-last kena tipu juga. Sekarang dah besar, walaupun excavator besar masih tak mampu, excavator kecil pun jadilah! Kalau korang yang ada anak tu, beli kan excavator ni confirm gembila. Nak jadikan hadiah pun boleh. Korang berminat? boleh beli sekarang, stock limited tahu.

Kelebihan Excavator Remote Control Toy Car:

Warna nya adalah kuning (sila rujuk gambar)

Control channel mempunyai 2 iaitu channel 5 & channel 6 (sila rujuk gambar)

Control distance - 50M

✅ Senang disimpan & menjimatkan ruang

✅ Mudah diguna

Battery for Car: 3.7V 800mAh Rechargeable Battery Pack (Included)

✅ Battery for Transmitter: 2 x 1.5V AA Batteries (No Included)

✅ Penuh charge boleh main lebih kurang 30min

✅ Ambil lebih kurang 120min untuk fully charge battery

Package termasuk:

1 x RC Car

1 x Remote Control

✅ 1 x Battery Pack

1 x Charger

SHIPPING

Semua barang akan dikirim keluar (pos pick up dalam satu hingga dua hari) sebelum jam 5 petang dan akan ambil masa lebih kurang tiga hingga lima hari kerja untuk sampai di tempat bossku! Kalau belum dapat barang dalam tempoh yang dipaparkan, sila WhatApps (butang kat sebelah kanan bawah) kita untuk dapatkan update dan nombor tracking turut akan dikirim melalui email. Enjoy shopping bossku!

FEEDBACK

SIAPA NAK TENGOK FEEDBACKS DARI CUSTOMERS TU BOLEH PERGI KE INSTAGRAM KITA @jedhubofficial (link kat bawah page).

Award Winning
Free Tracked Shipping
30 Days Money Back
99.5% Positive Feedback