Free Shipping (Up to 50% OFF)

✨Large Capacity Canvas Bag✨

✨Large Capacity Canvas Bag✨

✨Large Capacity Canvas Bag✨

Regular price RM159.99 MYR Sale price RM99.99 MYR

Risau tak cukup ruang untuk simpan barang korang? INILAH DIA!

Kelebihan Large Capacity Canvas Bag:

✅ Mudah diguna

✅ Mempunyai pilihan warna yang berlainan

✅ Ringan & mudah dibawah

✅ Senang disimpan & menjimatkan ruang

✅ Mempunyai ruangan yang besar

✅ Design yang minimalistic

✅ Dimension: 55CM x 25CM x 30CM

✅ Weight: 0.8kg

SHIPPING

Semua barang akan dikirim keluar (pos pick up dalam satu hingga tiga hari) sebelum jam 5 petang dan akan ambil masa lebih kurang tiga hingga lima hari kerja untuk sampai di tempat bossku! Kalau belum dapat barang dalam tempoh yang dipaparkan, sila WhatApps (butang kat sebelah kanan bawah) kita untuk dapatkan update dan nombor tracking turut akan dikirim melalui email. Enjoy shopping bossku!

FEEDBACK

SIAPA NAK TENGOK FEEDBACKS DARI CUSTOMERS TU BOLEH PERGI KE INSTAGRAM KITA @jedhubofficial (link kat bawah page).

Award Winning
Free Tracked Shipping
30 Days Money Back
99.5% Positive Feedback