Free Shipping (Up to 50% OFF)

✨LCD Writing Tablet✨

✨LCD Writing Tablet✨

✨LCD Writing Tablet✨

Regular price RM59.99 MYR Sale price RM34.99 MYR

Korang siapa yang selalu buat to-do-list dan nota tu? INILAH DIA! Kertas e-paper, selepas ni tak susah-susah nak cari kertas dah

Kelebihan LCD Writing Tablet:

✅ Mengurangkan penggunaan kertas

✅ Lebih mudah mencatat idea harian

✅ Mempunyai pilihan warna yang berlainan

✅ Ringan & mudah dibawah

✅ Senang disimpan & menjimatkan ruang

✅ Mudah diguna

✅ Battery boleh tahan dua tahun

✅ Dimension: 28.5cm x 18.5cm (12inch)

✅ Weight: 0.5kg

SHIPPING

Semua barang akan dikirim keluar (pos pick up dalam satu hingga dua hari) sebelum jam 5 petang dan akan ambil masa lebih kurang tiga hingga lima hari kerja untuk sampai di tempat bossku! Kalau belum dapat barang dalam tempoh yang dipaparkan, sila WhatApps (butang kat sebelah kanan bawah) kita untuk dapatkan update dan nombor tracking turut akan dikirim melalui email. Enjoy shopping bossku!

FEEDBACK

SIAPA NAK TENGOK FEEDBACKS DARI CUSTOMERS TU BOLEH PERGI KE INSTAGRAM KITA @jedhubofficial (link kat bawah page).

Award Winning
Free Tracked Shipping
30 Days Money Back
99.5% Positive Feedback