Free Shipping (East Malaysia+RM10)

✨ Magic Spray Mop ✨

✨ Magic Spray Mop ✨

✨ Magic Spray Mop ✨

Regular price RM89.99 MYR Sale price RM49.99 MYR

Kenapa nak susah-susah kan kerja korang apabila ada mop ni? INILAH DIA!

Kelebihan Magic Spray Mop:

✅ Boleh dilipat

✅ Boleh dipusing 360 degree rotation

✅ Ringan & mudah dibawah

✅ Senang disimpan & menjimatkan ruang

✅ Mudah diguna

✅ Diperbuat oleh plastic, stainless steel, microfiber

✅ Dimension: 36cm X 7.5cm X 120cm

✅ Weight: 2.2kg

SHIPPING

Semua barang akan dikirim keluar (pos pick up dalam satu hingga dua hari) sebelum jam 5 petang dan akan ambil masa lebih kurang tiga hingga lima hari kerja untuk sampai di tempat bossku! Kalau belum dapat barang dalam tempoh yang dipaparkan, sila WhatApps (butang kat sebelah kanan bawah) kita untuk dapatkan update dan nombor tracking turut akan dikirim melalui email. Enjoy shopping bossku!

FEEDBACK

SIAPA NAK TENGOK FEEDBACKS DARI CUSTOMERS TU BOLEH PERGI KE INSTAGRAM KITA @jedhubofficial (link kat bawah page).

Award Winning
Free Tracked Shipping
30 Days Money Back
99.5% Positive Feedback